1982 yılında Isparta' da doğdu. Lise öğrenimini Antalya'da  Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra 2001-2005 yılları arasında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi' nde yüksek öğrenimini ardından Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 2005-2008 yılları arasında Solgar Vitaminde ürün müdürlüğü yapmış olup  doktor ve eczacı eğitimi verdi. 2008 yılında açtığı Yenişehir Eczanesi'nde halen sahibi ve mesul müdürü olarak devam etmektedir. 
 
Eczacıbaşı, Abbott,  Erkim İlaç gibi firmaların akademilerinde eğitmen eczacı olarak görev aldı. Hem saha ekibi hem de eczacı eğitimine devam etti. 
 
2015 yılında İstanbul Eczacı Odası' nın basın yayın, gıda takviyeleri ve dermokozmetik komisyonlarında görev aldı. Havan dergisinin her sayısındaki köşe yazarlarından biri oldu. Bunun dışında bölge temsilciliği, denetçi eczacılık v.b. görevlerde bulundu. 2017-2019 yılları arasında TEB delegasyon asil olarak görev aldıktan sonra odadaki görevlerinden ayrıldı. 
 
Yeditepe Üniversitesi Fitoretapi Yüksek Lisans ve Marmara Üniversitesi Klinik Eczacılık Yüksek Lisansını tamamlamış bulunmaktadır.
 
Ayrıca Eczacı Farmakope dergisinin yazarıdır.
 
 
 
Eğitim Konuları
 
Genetik
Epigenetik
Gıda Takviyeleri
Klinik Eczacılık
Onkoloji Eczacılığı
Biyokimya ve Fonksiyonel Tıp