İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdikten sonra  University of Long İsland , Newyork Arnold Swarts Eczacılık fakültesinde ‘ Health care and marketing ‘ master eğitimi yaptı.  Master sırasında Pfizer Newyork Headquarter’ında  kardiyoloji bölümünde  stajer öğrenci olarak bir süre çalıştı.
Türkiye’ye dönüş sonrasında Roche ilaçları antibiyotik bölümü ürün yöneticisi olarak çalışmaya başladı.   Hem ilaç hem pazarlama eğitimi nedeni ile bir süre sonra Roche ilaçları OTC bölümünün kurulmasında rol oynadı.  Bu bölümde birçok  önemli OTC ürününü piyasaya çıkardı ve  tanıtımını sağladı.
 
Bristol Myers Squibb firması Türkiye’de kurulma aşamasında, Onkoloji Bölüm Müdürü olarak çalışmaya başladı. Daha sonra  Onkoloji  ürünleri pazarlama ve  satıştan sorumlu ‘Business  Unit Manager’ olarak atandı.  Kanser tedavisinde  öncü ürünlerin Türkiye’ye getirilmesinde rol aldı.  
 
İlaç sektöründen ayrıldıktan sonra 
doğduğu ve büyüdüğü yer olan İstanbul Bebek’te kendi eczanesini açtı. 
 
Klinik aromaterapi ve Koku  konusunda dünyaca ünlü isimlerden eğitimler  aldı. 
 
Hem eğitimi hemde meslek yaşamı boyunca doğal ürünler ilgi odağı oldu.  Kendi yakın çevresine  yaptığı  doğal formülasyonları bir süre sonra ‘Nature&Nurture’ adı altında markalaştırdı. 
 
Halen İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ABD de  ikinci master olarak,  fitoterapi tezi  - zeytin yaprakları  üzerinde çalışmaktadır. 
 
Aromaterapi Derneği ‘Aromader’ yönetim kurulu üyesidir.
 
Merkezi Amerikada bulunan Airmid Institute  ‘Gelecek Nesiller için Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Korunması ve geleneksel Tıpta Kullanımını ‘  destekleyen sivil toplum örgütünün Türkiye temsilcisidir.