Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, öncelikle İstanbul Eczacı Odası’nda koordinatör olarak ardından da Deva Holding A.Ş. de ürün müdürü olarak görev yaptı. Sonrasında ABD’de Saint Joseph University bünyesinde dil okulunu bitirip, TOEFL almaya hak kazandı. Medipol Üniversitesi’nde Klinik Eczacılık alanında yüksek lisansını tamamladı. 
 
Aktif olarak ARIK Eczanesi sahibi ve mesul müdürü görevinin yanı sıra, 
Eczacının Sesi’nde “Dünyada Eczacılık” alanında geleceğe ve dünya uygulamalarına ait yazılar yazmaktadır. 
Bunun yanı sıra çeşitli sağlık dergilerinde de dönem dönem yazıları yer almaktadır. 
 
2018 yılından beri, tüm Türkiye çapında 3000’den fazla eczacıya “OTC Ürünler ve Etkin Satış Yöntemleri” eğitimi vermiş bulunmaktadır.
 
Hem serbest eczacılara hem de üniversite öğrencilerine, OTC, pazarlama, dünyada eczacılık uygulamaları, eczacıların geleceği gibi konularda eğitim içerikleri hazırlamaktadır.  Ayrıca birçok üniversitenin eczacılık fakülteleri bünyesinde, hem konuşmacı hem de köşe yazarı olarak sıklıkla destek vermektedir.
 
50’den fazla konu ve ürün konusunda akademik toplantı moderasyonu, sosyal medya canlı yayınları, çeşitli kongre ve etkinliklerde sağlık profesyoneli konuşmacılığı yapmış bulunmaktadır.
 
Birçok firma ile iş birliği doğrultusunda, saha eğitimleri ve pazarlama argümanları hakkında danışmanlık, ürün hakkında ise sağlık profesyoneli danışmanlığı vermektedir. 
 
Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği bünyesinde, uzun zamandır çeşitli komisyonlarda aktif görev yapmış olup, şu anda da aktif olarak ‘PGED Dijital Eczacılık Komisyonu’ başkanlığı görevini sürdürmektedir.
 
 
 
Eğitim Konuları 
 
Eczacılıkta Dijital Dönüşüm Yönetimi
Geleceğin Eczacılığı
Dünyada Eczacılık Uygulamaları 
İntegratif Eczacılık 
OTC Ürün ve Etkin Satış Danışmanlığı 
Eczane Açılış ve Mesleki Kariyer Danışmanlığı
Eczane Pazarı ve Saha Eğitimi 
Akademik Toplantı Moderasyonu 
Sosyal Medya Canlı Yayın Moderasyonu